Skype’a Kayıt Olmak


Ülkemizde fazla yaygınlaşamamış olmasına rağmen, dünya çapında oldukça geniş bir kullanıcı kitlesine sahip olan Skype’ın, Microsoft tarafından satın alınması ve Windows Live Messenger programının artık kullanılamayacak olması, Türk internet kullanıcılarını da Skype’a yöneltti.
Microsoft’tan önceki geçmişi de Amerika’ya dayanan Skype Inc. Şirketi, gerek kullanıcılarına sunduğu sade ve basit ara yüzü gerekse güvenilirliği bakımından, yerinde sayan diğer anlık mesajlaşma programlarını sollayarak, internet kullanıcılarının gönlünde taht kurmayı başardı. Durum böyle olunca da, kullanıcılar Skype hesabı açabilme konusuna rağbet göstermeye başladılar.
Her ne kadar Skype, kullanıcılarına Microsoft veya Facebook hesabı üzerinden de giriş imkanı sunsa da, siz de bir Skype hesabı açarak, Skype’ın avantajlı dünyasından faydalanabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken Skype’ın resmi sitesine girerek sağ üst köşede bulunan ‘Bize Katılın’ bağlantısına tıklamanız ve karşınıza çıkan sayfada sizden istenen bilgileri doldurmanız.
Kayıt formunu eksiksiz şekilde doldurduğunuzda, siz de Skype’ın size açmış olduğu avantajlı ve kullanıcı dostu dünyadan faydalanabilecek, dünyanın neresinde olursa olsun, arkadaşlarınızla ister yazılı, ister görüntülü veya sesli bir şekilde konuşma imkanına sahip olacaksınız. Sonuç olarak, her şeyiyle basit ve kullanıcı dostu bir ara yüze sahip olan Skype’ın, kayıt işlemleri de oldukça basit bir prosedüre sahip. Yavaş yavaş tüm dünyanın Skype’a yöneldiği bu günlerde, sizin de biran önce Skype’daki yerinizi almanızı tavsiye ederiz.

Bir önceki yazımız olan Skype Çoklu Görüşme Özelliği adlı konumuzu okuyabilirsiniz.

Etiketler: skype, skype kaydol, skype kayıt olmak, skype nasıl kayıt olunur, skype üye ol

0 yorum :

Yorum Gönder

Etiketler

skype skype indir skype nedir skype kullanımı skype arkadaş ekleme skype da kişi ekleme skype de kişi eklemesi skype kaydol skype kişi ekleme skype kişi ekleyemiyorum skype kişi nasıl eklenir skype nasıl arkadaş eklenir skype nasıl kayıt olunur skype yükle 1den fazla skype açmak Echo / Sound Test Service Nedir? MSN hesabıyla Skype’a giriş yapmak Skype Hesap Şifresini Değiştirme Skype Kişi Silme Skype Çoklu Görüşme Özelliği birden fazla skype açmak dosya gönderme kişi listesinden kaldırma kontör msn msn güncellemesi msn ile skype açmak msn skype msn yeni bir sürüm var uyarısı skype .oklu görüşme skype arama skype arama kontör skype aç skype dosya aktarımı skype dosya gönderme skype geçiş skype görüntülü konuşma skype görüşme skype gülücük ekleme skype gülücükler skype hakkında skype ifade ekleme skype indir gezginler skype indirme skype kayıt skype kayıt olmak skype kontör skype kontör almak skype konuşma skype kurulumu skype mesaj gönderme skype mesaj göndermek skype nasıl indirilir skype nasıl kişi ekleniyor skype nasıl kurulur skype programına geçiş skype resim gönderme skype ses testi skype sesim çalışmıyor skype smiley skype smiley ekleme skype smiley kısayolları skype sms skype sms atma skype sms gönderme skype sms göndermek skype tabletten kayıt skype telefodan kayıt skype toplu görüşme skype toplu konuşma skype çoklu konuşma skype çoklu oturum skype çoklu oturum açmak skype özellikleri skype özellikleri nedir skype üye ol skype şifre değiştir skype şifre değiştirme skype şifresi nasıl değiştirilir skype'tan cep telefonuna mesaj skypeta kişi listesinden kaldırmak skypeta kişi silme skypetan nasıl dosya gönderilir çoklu skype kullanımı çoklu skype nasıl açarım şifre değiştirme şifre nasıl değiştirilir

Arşiv

Popüler Yayınlar

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Tüm Hakları Saklıdır - skype, skype indir, skype yükle, skype aç, skype kaydol: Skype’a Kayıt Olmak