Dünyada oldukça yaygın bir kullanım alanına sahip olan ve her geçen yıl geliştirilen özellikleriyle birçok anlık mesajlaşma yazılımını ardından bırakan Skype’ın Microsoft tarafından satın alınmasıyla birlikte, tüm kullanıcılar çok yakında Skype’a geçiş yapacak. Birçok Windows Live Messenger kullanıcısı, alışkanlıkları dolayısıyla hâla Skype’a geçmek istemese de 8 Nisan tarihinde Windows Live Messenger tamamen kullanıma kapatılacak ve hesaplarına Windows Live Messenger’dan girerek sohbet etmek isteyen kullanıcıların karşılarına Skype programına geçmek için güncelleme yapmaları gerektiğine dair bir uyarı çıkacak.
Microsoft, Skype’ı birkaç ay öncesinden satın almasına rağmen, hem kendine hem de Windows Live Messenger kullanıcılarına zaman tanıdı. MSN hesabı olanların Skype üzerinden giriş yapabilmeleri için gerekli alt yapı hazırlandı. Yıllardır Windows Live Messenger kullanıcısı olan bireylere de, Microsoft’un yeni göz bebeğine alışabilmeleri için 8 Nisan tarihine kadar süre tanındı. Bu tarihi beklemeden Skype’a adapte olan ve Skype kullanan bireyler, karşılarındaki kişinin de Skype kullanıp kullanamadığını öğrenebiliyor.
Karşınızdaki kişi ile Skype üzerinden iletişim sağlarken karşınıza sarı renkli bir uyarı penceresi içerisinde “Bu kişi, Skype kullanmıyor. Hemen indirmesi için ona yardım et.” mesajı görüyorsanız, iletişiminizi aynı program üzerinden sağlamıyorsunuz demektir. Bu da demek oluyor ki dosya aktarımı vs. gibi durumlarda sorun yaşama ihtimaliniz kuvvetle muhtemel. Aynı uyarı penceresinin hemen sağ tarafında “İndirme mesajı gönder” butonu bulunuyor. Bu butonu kullanarak, karşınızdaki kişinin de Skype’ın avantajlı dünyasından yararlanmasına öncülük edebilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Skype’ta Görüntülü Sohbet adlı yazımızı okuyabilirsiniz.

Etiketler: skype, skype hakkında, skype indirme, skype mesaj gönderme, skype nedir

0 yorum :

Yorum Gönder

Etiketler

skype skype indir skype nedir skype kullanımı skype arkadaş ekleme skype da kişi ekleme skype de kişi eklemesi skype kaydol skype kişi ekleme skype kişi ekleyemiyorum skype kişi nasıl eklenir skype nasıl arkadaş eklenir skype nasıl kayıt olunur skype yükle 1den fazla skype açmak Echo / Sound Test Service Nedir? MSN hesabıyla Skype’a giriş yapmak Skype Hesap Şifresini Değiştirme Skype Kişi Silme Skype Çoklu Görüşme Özelliği birden fazla skype açmak dosya gönderme kişi listesinden kaldırma kontör msn msn güncellemesi msn ile skype açmak msn skype msn yeni bir sürüm var uyarısı skype .oklu görüşme skype arama skype arama kontör skype aç skype dosya aktarımı skype dosya gönderme skype geçiş skype görüntülü konuşma skype görüşme skype gülücük ekleme skype gülücükler skype hakkında skype ifade ekleme skype indir gezginler skype indirme skype kayıt skype kayıt olmak skype kontör skype kontör almak skype konuşma skype kurulumu skype mesaj gönderme skype mesaj göndermek skype nasıl indirilir skype nasıl kişi ekleniyor skype nasıl kurulur skype programına geçiş skype resim gönderme skype ses testi skype sesim çalışmıyor skype smiley skype smiley ekleme skype smiley kısayolları skype sms skype sms atma skype sms gönderme skype sms göndermek skype tabletten kayıt skype telefodan kayıt skype toplu görüşme skype toplu konuşma skype çoklu konuşma skype çoklu oturum skype çoklu oturum açmak skype özellikleri skype özellikleri nedir skype üye ol skype şifre değiştir skype şifre değiştirme skype şifresi nasıl değiştirilir skype'tan cep telefonuna mesaj skypeta kişi listesinden kaldırmak skypeta kişi silme skypetan nasıl dosya gönderilir çoklu skype kullanımı çoklu skype nasıl açarım şifre değiştirme şifre nasıl değiştirilir

Arşiv

Popüler Yayınlar

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Tüm Hakları Saklıdır - skype, skype indir, skype yükle, skype aç, skype kaydol: Skype indirme mesajı gönderme